Midam zoekt Game Over-scenaristen. Krijg 400 euro per gag!

Ga naar beneden

Midam zoekt Game Over-scenaristen. Krijg 400 euro per gag!

Bericht  Tom MDP op ma jun 23, 2008 5:46 pm

Vraag het maar aan de auteurs van Plunk!: het bedenken van tekstloze gags is aartsmoeilijk. Ook de equipe van Game Over, waartoe tekenaar Adam en scenarist Midam behoren, kunnen erover meespreken. Per tien voorstellen gebruiken ze er slechts eentje. Game Over is de tekstloze spin-off van het bijzonder succesvolle Kid Paddle met het gamepersonage Barbaar in de hoofdrol.

Midam lanceerde afgelopen week een oproep om gags te leveren via de website www.gameoverforever.com. Mocht een idee van jou worden goedgekeurd voor verdere uitwerking en publicatie in een volgend album, dan ontvang je daar 400 euro per gag/pagina voor. Opgepast, hierbij verlies je ook het recht op een deelname aan de auteursrechten of je deel in de lucratieve merchandising, eventueel verder gebruik voor de tekenfilmserie van Kid Paddle en diverse meer. "Zelfs al gebruikt Steven Spielberg uw scenario om een superproductie te regisseren dan nog ontving u het forfaitaire bedrag en staan we quitte", voegde Midam eraan toe.
De middelen zijn modern, de basisidee niet. Elke keer André Franquin om een goeie gag voor Guust Flater of Ton en Tineke verlegen zat, deed hij een beroep op bevriende vakmensen als Greg, René Goscinny, Tibet, Peyo, Jidéhem, Yvan Delporte en zelfs Jean Van Hamme. Tot dat kaliber behoor jij alvast niet, maar wat belet jou om een Game Over-mopje in te sturen?
Het derde deel van Game Over verschijnt op 1 oktober bij Dupuis. Voor wanneer de 'Nederlandstalige' release gepland staat, weten we nog niet.Bron: www.stripspeciaalzaak.be

_________________
avatar
Tom MDP
Admin
Admin

Aantal berichten : 1564
Leeftijd : 32
Woonplaats : Wilrijk
Registration date : 22-10-07

Profiel bekijken http://animatiefilm.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum